2011. február 2., szerda

Pillanatkép

Ma, amikor a játszótérről a parkoló felé vettük az irányt, Zsebi úgy döntött, ő inkább még lent marad a parkban és a kis autóján az ellenkező irányba kezdett kerekezni. Utánanyúltam és autóstól-mindenestől magam felé húztam. Ő persze visított. Egy fél percig ott álltunk, én húztam, ő visított, közben próbáltam a lelkére beszélni, hogy ideje hazamenni.
Aztán felnéztem, és egy közeli autóban megláttam egy fickót, aki mosolyogva minket nézett, mint aki azt várja, hogy ezt a helyzetet hogyan oldom meg.
Letettem a kezemből Sophie-t, aki a hordozható autós ülésben békésen aludt, valamint a táskáimat, majd felkaptam Zsebit a bal karomba, a kisautóját a bal kezembe, a válltáskámat és a pelenkázótáskát a jobb vállamra, Sophie-t vissza a jobb kezembe és tempósan az autónkhoz mentünk.

Na igen. Ilyen egy két gyermekes anyuka élete.

6 megjegyzés:

Unknown írta...

Lesz ez még cifrább is :D

Csaszarok írta...

Ilyenkor banja az ember lanya, hogy csak ket keze van:-)Ha tobb cekker van nalad, lejarod a labad, amig mindent bepakolsz. Viszont nem kell Fitness First berletre kolteni.

Tunde

Alexandra írta...

@Hella:
Na igen, én még kezdő vagyok :)

@Tünde:
Pedig már épp gondolkoztam, hogy beiratkozom egy zumbára...

Ibolya írta...

Ismerős... :)
Bár én 10 éve voltam ilyen helyzetben (másfél év korkülönbség a két gyerekem között).
Egyszer a gyógyszertárban állt előttem tápszerért egy Anyuka egy kicsivel és egy picivel. Elgondolkodtam, hogy vajon engem is így sajnáltak, mikor én is megjelentem két pici gyerekkel valahol?
Akkoriban ugyanis nem volt időm ilyesmin gondolkodni... Még szerencse, hogy egy anya sok mindenre képes és sokat kibír (és a gyerekek is).

NyJudit írta...

Nagyon fitt vagy pár héttel a szülés után, maximális tiszteletem! :) Én egy kamasszal és egy igazi kétévessel nyomom és ők is jól kiegészítik egymást, de így sokkal könnyebb szerintem mint úgy :)
Zumbát már szereztem én is dvd-n, cairns-i Judit hatására ( akiért most együtt szorítunk) már csak el kéne kezdeni :)))

krisz írta...

Kedves Alexandra!
Szivbol gratulalunk neked es csaladodnak Sophie erkezesehez! Kivanjuk, hogy sok oromteljes pillanatotok legyen az eletben a ket gyermekkel. Jo egeszeget kivanunk: Krisz es Teki