2010. október 14., csütörtök

Zsebi mindig tudja

hogy mi hol van:
 
Tegnap kerestem a kikölcsönzött dvd tokját. Férjem mondja, hol van, de ott nincs, holott én is azt hittem, ott találom. Előző este még ott volt. Kérdezzük Zsebit, mire ő szalad a dvd-k polcához, mutatja, hogy ott. 
Őszintén szólva, egy kicsit kétkedtem, gondoltam, biztos csak azt mutatja meg, hol vannak általában a dvd-k. De azért követem, és jobban megnézem a polcokat - és megtalálom a tokot! Valóban ott volt, Zsebi a helyére tette :)
És ha még megemlítem, hogy talált egy használaton kívüli dvd lemezt és azt is belerakta a tokba... :)

***

Zsebi mindig tudja,
kinek mi jár:

Amikor egy üzletben fizetek, mindig Zsebi akarja odaadni a pénzt és ez így is történik. Én odaadom neki a pénzt, ő fizet az eladónak, az eladó neki adja vissza a visszajárót, Zsebi meg odaadja a pénzt nekem.
Tegnap jött hozzánk egy ebay vásárló, aki az egyik eladásra kínált szőnyegünk szerencsés licitálója volt. Készpénzben fizetett, járt neki vissza 4 dollár. Odaadtam a karomban ülő Zsebinek $2-t, ő továbbpasszolta a vevőnek. Daddy is odaadott $2-t Zsebinek, az megint tovább lett passzolva a vevőnek. Amikor a vevő távozott, Steve el akarta tenni a bankjegyeket. Zsebi viszont nyújtotta a kezét értük - majd amikor megkapta a pénzt, továbbpasszolta őket nekem :)

Azt már csak mellékesen jegyzem meg, hogy ha a házban bárhol pénzt talál, például a férjem ágya melletti éjjeli szekrény tetején, ahova ő mindig kipakolja a zsebében lévő érméket, Zsebi mindig összeszedi őket és odaadja őket nekem :)

Okos gyerek :)

5 megjegyzés:

JuditAu írta...

Tényleg okos! :)

Unknown írta...

Vitathatatlanul okos! :))))

GasztroRéka írta...

:)

B. Gabi írta...

Mindegyik bejegyzéshez csak dícséretet tundék írni, vedd úgy, hogy mindegyikhez írtam :) Nagyon élvezem az újabbnál újabb, napi sűrűségű posztokat, csak így tovább! :)

Vera írta...

Hát ez nagyon cuki :)