2010. október 9., szombat

Zsebi ma

Ma vendégségben voltunk. Délelőtt 11-kor indultunk el itthonról, egy órát autóztunk a barátaink házához, du. 4-kor indultunk vissza, 5-re értünk anyósomékhoz, ott megvacsoráztunk, majd fél 8-ra értünk haza.
Zsebi pelenkája végig száraz maradt :)
Természetesen ez idő alatt többször volt a wc-n pisilni.

Annyira büszke vagyok az én kis másfél évesemre! :)

5 megjegyzés:

Unknown írta...

Tényleg nagyon ügyes!!

fevi írta...

Még hogy ügyes? Az nem kifejezés! Szívből irigyellek, mert az én édes két éves elmúlt kisfiam még arról sem hajlandó hallani, hogy megközelítsük a bincit, esetleg WC-t. Remélem hamarosan én is hasonló dolgokkal büszkélkedhetem.
Más dolgok miatt is irigyellek, pl. hogy Ti már ott éltek Ausztráliában, mi még csak dolgozunk a témán, és úgy tűnik, kissé távoli még a célegyenes. sok sok szeretettel üdv. f.évi

Alexandra írta...

@Hella:
:)

@fevi:
Hosszú utat jártunk be az EC-vel ahhoz, hogy most ilyen büszke lehessek rá, de minden perce megérte. Akkor is örültem, amikor a pár hónaposan a mosdó fölé tartottam és oda pisilt, de hogy most már magától a bilire ül, megcáfolva mindenféle elméletet "idegi érés"-ről, annak még jobban. Vagy ugyanúgy, csak másképp :)))

Sok sikert, erőt, kitartást a kiköltözéshez! :)

Mackómama írta...

Hűűű, ez nagyon nagy dolog másfél évesen! Hogy sikerült elérnetek? Megosztod velem priviben?

Alexandra írta...

@Mackómama:
10 hetes kora óta EC-zünk. Erről még annak idején írtam egy bejegyzést (az archívumon keresztül a régi blogomon megtalálod), de igyekszem egy újat is írni, hogy összefoglaljam a tapasztalataimat.
Nálunk annyira bevált, hogy a hugival már születéstől fogjuk gyakorolni.