2011. október 17., hétfő

Új hobbi...?

Varrtam Zsebinek egy új paplan- és párnahuzatot. 
Nem azért, mintha itt nem lehetne kapni ilyesmit - inkább csak azért, mert messze van az Ikea :D


A helyzet az, hogy a legutolsó Ikea látogatásunkkor vettem egy kiságyba való paplant és azt hittem, hogy azok a huzatok, amik itthon vannak, jók rá. Hát nem. 
Gondolatban végigzongoráztam, mit hogyan is kellene csinálni, aztán egyik este nekiálltam és megvalósítottam a projektet. Anyagom volt itthon, még anyósomtól kaptam pár éve, szalagom szintén, abból az ajándékok csomagolásához több fajtát is tartok egy dobozban. Gombokkal nem vesződtem, a párna belebújtatós, a paplan megkötős. 


Nekem tetszik :)
Azóta már be is vásároltam különböző anyagokból és tele vagyok tervekkel :)





A paplan alját legközelebb másképp csinálom. Az is belebújtatós lesz + szalagos. De azért első munkának nem rossz, nem? :)

4 megjegyzés:

Unknown írta...

Ügyes vagy! :)

Mackómama írta...

Nekem nagyon tetszik!

Én sajnos nem vagyok ennyire kreatív. Illetve abban igen, hogy NagyiMacit felbújtom az ilyen projectek kivitelezésére. :-)))

B. Gabi írta...

Nagyon ügyes vagy, pláne két kisgyerek mellet!!! :)

GasztroRéka írta...

:) Ügyes vagy! Szerintem nagy élmény egy gyereknek,h az anyukája által készített ágyneműben aludhat. Anyukám régen kötött és horgolt pár darabot, miután már nem volt rá ideje utána is mindig emlegettem,h régen ezt meg ezt csinált. Van egy mellényem, amit a dédim kötött azt is féltve őrzöm, é minden hasonlót.

Ezekben szeretet van.:)