2011. április 25., hétfő

Rollerezés

Még március végén egyik délután családostól lementünk a játszótérre, hogy kipróbáljuk Zsebi új rollerjét, amit a 2. születésnapjára kapott tőlünk. 
Nem véletlen a többes szám: nagyon népszerű volt a roller :)

Meséljenek a képek és a videók:


























3 megjegyzés:

B. Gabi írta...

Na, nem lehet ok panaszra, most kaptunk képet is, videókat is gazdagon :) Nagyon jók, de kissé igazságtalannak tartom, hogy Apa a kis kékeszöld járműre nem ülhetett fel. Meg kell azonban jegyeznem két fontos dolgot; Zsebi korához képest nagyon fejlett, ahogy használja a rollert, azon látszik, hogy szépen egyensúlyozok, egy számára eléggé nagy, és nem is annyira egyszerű járművön, valamint hogy a kudarcok nem szegik kedvét. A másik, hogy Anya, és Zita többet is látszódhatna igazán! :)Egyébként nagyon jók, köszönjük szépen! :)

Alexandra írta...

@Gabi:

Igyekszem-igyekszem :)
Vannak ilyen igazságtalanságok az életben.

Zsebi valóban nagyon ügyes a rollerrel. Korábban láttam, hogy a játszótéren mindig ki akarta próbálni másét, gondoltam had kapjon akkor egyet. Értelmesebb ajándéknak tartom, mintha egy dvd-t vagy még egy plüss állatot kapott volna.
Lehet kapni 3 kerekű rollereket is, ahol a hátsó kerék helyén kettő van, de úgy véltem, azt nagyon hamar kinőné. Egyébként is, nem az az értelme a rollernek, hogy segíti az egyensúlyérzéket?!?
Ez a roller, amit kapott, 5 (!) éves kortól ajánlott. Nagyon szereti, és amit a videókon láttál, azok az első próbálkozásai. A délután végére már egész sokat tudott vele menni. És szerintem ügyesen esett velük, mert hagyta, hogy a jármű essen el, de ő nem esett vele.

Anya és Zita is kipróbálta a rollert, csak daddy nem csinált erről megfelelően hosszú felvételt :)

B. Gabi írta...

Osztom a véleményed, egy ilyen ajándék ezerszer jobb mint egy másféle. Amit még nem csípnek a gyerkőcök, ha ruhát kapnak ajándékba :) Mondjuk Zita, lehet, hogy nem lesz ezzel így :)
Igen, az feltűnt, hogy nagyon profin kezeli a rollert (Zsebi), pedig ahhoz nem szimpla egyensúly kell, hanem annál sokkal több, pláne egy éppen kétévesnek. És igen, az esések terén is igen profi :) Gratulálok!
Daddy pedig máskor operatőrködjön, mikor Ti szálguldoztok!!! :)