2011. április 29., péntek

Így telt a húsvétunk

Vagy legalábbis annak egy délutánja:










Az állatsimogató után nem lehetett kihagyni a játszóteret, ahol a legjobb a csúszdázás volt :)


4 megjegyzés:

B. Gabi írta...

Ááá, köszönjük a képes beszámolót, Apának egy pirospont, hogy végre Rólatok is vannak képek!!! :) Apa nem csúzdázott? (Ezt meg kell kérdezni a rolleres poszt után :))

GasztroRéka írta...

Maminak mindig olyan szép cipői vannak!:) Rajtam még idén alig volt magassarkú, de nem azért mert nincs, hanem elfelejtettem megsarkaltatni őket.:( Zsebi nagyon cuki az állatokkal! Két éve Húsvétkor a Fővárosi Állatkertben voltam, de ott annyi buta gyerek volt, akik nem simogatták, hanem bántották a kisállatokat. Akkor annyira dühös lettem! Nem bántottam egy kisállat gyereket sem.:)

Alexandra írta...

@Gabi:

Nem csúszdázott :)

@Réka:

Miket észre nem veszel...! Szeretem a szép, elegáns cipőket, de nem az extravagánsokat. Ennek a feketének nagyon szép a sarka.

Zsebi bár olyan kis komoly arcot vágott az állatok simogatásához, nagyon élvezte a dolgot. Gyakran nem mutatja ki, ha egyébként nagyon tetszik neki valami, csak a későbbi viselkedéséből derül ki, meg ahogy mondja, hogy valójában mit érzett :)

B. Gabi írta...

Értettem a célzást, miszerint csúSZda, és nem csúzda, merthogy csúszunk, nem csúzunk :)
Egyébként a cipőt én is azonnal kiszúrtam, egyrészt mert csinos, de leginkább amiatt, mert én egyszerűen tehernek érzem a hordását sajnos, fáj bennük a lábam, pedig imádom a magas sarkú cipőket, másrészt pedig, hogy Zitát hordozva is vidáman jössz-mész benne... azt hiszem van ebben részemről némi irigység :)