2010. június 11., péntek

Bohol szigeterol jelentem

Meleg van. 
Nem kicsit, nagyon.


A tenger kellemesen meleg, a nap vakitoan ragyog, a levego fulledt. 


Az etelek viszont borzalmasak: minden edes. A hus, a kenyer - mindenben cukor van! Nem veletlen, hogy annyi elhizott embert lehet errefele latni, ami egyebkent meglepo egy azsiai orszagban. 
Ami viszont jo, hogy a friss gyumolcs olcso es rengeteg van belole: mango, gorogdinnye, ananasz, banan. Ezeket nem tudom megunni.


Zsebi mindent felfedez, megy, rohan, vissza sem nez. A medencebe ugy setalna bele, hogy meg sem all a szelenel. Ijeszto!
Ma egesz delelott pelenka nelkul, csak egy kis bugyiban volt es egyaltalan nem pisilt be :) Orankent vittem a wc-re es ez elegendo volt. Buszke vagyok ra :) Ez mar csak azert is  nagy teljesitmeny, mert 2 orat egy kompon ultunk, ugyhogy kellemetlen lett volna, ha pisitocsa keletkezett volna alatta...
A filippinok imadjak a gyerekeket. Barhova megyunk, felcsendul a "bejbiiiii" :) Zsebi meg elvezi a kozonseget, vigyorog, illegeti-billegeti magat es hagyja, hogy felkapjak :)


Egyelore legyen eleg ennyi.
Meg egy ideig hallgatok a blogjaimon. 

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Alexandra,
jo olvasni a blogodat! Visszajottetek mar?
Az elozo bejegyzeseddel kapcsolatban: szerinted honnan lehet tudni, hogy mikor melyik kornyeken van/lesz lomtalanitas? Tudsz esetleg velemi intertnetes listarol?
Koszi, Yvette

Alexandra írta...

Szia Yvett,
Igen, hazajöttünk, épp csak ki vagyunk ütve egy komoly megfázással, amit valószínűleg a repülőn szedtünk össze :(
Fogalmam sincs, honnan lehet megtudni, mikor hol van / lesz lomtalanítás. Rákerestem a neten, de nem sok eredménnyel. Talán önkormányzatonként érdemes megnézni.
Mi egyszerűen csak nyitott szemmel járunk.