2010. augusztus 25., szerda

Zsebi szerel...

... és mindehhez még hangot is ad. Fogja a kis fúróját és közben imitálja a hangját (brrrrrr).
Az igazság az, hogy amióta a lenti képek készültek, felfedezte, hogy az igazi szerszámok SOKKAL jobbak, mint az övéi. Úgyhogy most az akkumulátoros csavarbehajtó a kedvenc játékszere. Mivel pár napja azt is felfedezte, hogy a gombot nyomva a fej forog is, most már levesszük a gépről az akkumulátort és anélkül játszik vele. Szerintem még így is dög nehéz egy ekkora gyereknek, de imádja, úgy szorítja magához, mintha egy játék mackó lenne... :)
Ha eltesszük a csavarbehajtót a dobozába és ő nem találja, hozza az egész dobozt (!), hogy nyissuk ki - nem is tudom, úgy hány kilós az egész!
Ma reggel, amikor felkelt, első útja a nappaliba vezetett a dobozhoz... no comment.

Az ikeás bútor összeszereléséhez annyit, hogy miközben raktam össze, az egyik lap előrefúrt lyukjában találtam egy beletört fúrószálat. Mondom is a férjemnek, hogy ugyan próbálja már kiszedni, milyen bosszantó lenne csak emiatt visszamenni az Ikeába. Persze arra is mérges voltam, hogy ilyen lapot adtak ki a kezük közül.
Párom ki is vette a fúrószár maradékot és mutatja: ez bizony Zsebi játék fúrójának a beletört szára... :) Szegénykém mutatta is a fúróját, de nem tudtam, mi a baj vele.
Na igen, a kis ügyes olyan pontosan dolgozik, hogy a fúrószárat pont a lyukba tette és szegénykém sikeresen bele is törte :) Ráadásul a színe, kialakítása teljesen megtévesztett minket :)))
Egyébként tényleg nagyon ügyesen teszi pont a csavarhoz a kis csavarhúzóját, a ceruzát vagy akármit, amivel épp játszik.

Az elmúlt hetekben sok átalakítást végeztünk a házban, ház körül, s még nincs vége a munkának, így Zsebi még egy ideig boldogan fúrhat-faraghat :)










3 megjegyzés:

B. Gabi írta...

mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy ingerszegény környezetben él :) ügyes!

Alexandra írta...

Hehe :)
Az utóbbi egy hónapban bőven jutott neki az ingerből :)
Múltkor felfedezte a borstörőmet - botmixernek használta :D

B. Gabi írta...

hát (feltételezem) mivel a borstörőn nincsen gomb, így nagy kárt nem tudott vele tenni :)